VIZIJA IN POSLANSTVO

Adrenalina Sport Klub je bil ustanovljen 10. maja 2007 v Velenju, z namenom približati padalski šport tudi ljudem v tem delu Slovenije. Trenutno šteje klub preko 60 članov, ki aktivno sodelujejo pri delovanju kluba.

Vizija kluba je postati eden najboljših padalskih klubov in padalskih centrov v Sloveniji.
Po tekmovalni plati pa najprej sestaviti ekipo, katera bo začela tekmovati na tekmovanjih nižjega nivoju, pri čemer si bo pridobila pridobila samozavest in tekmovalnega znanja, ter se sčasoma začela udeleževati tekmovanj višjih nivojev in dosegati vrhunske rezultate.

Poslanstvo kluba je približati padalstvo vsem, ki si ga želijo pobliže spoznati rekreativno ali športno, kot tudi tistim, ki želijo padalstvu in klubu zgolj pomagati pri doseganju zastavljenih ciljev.


Glavni pobudnik in ustanovitelj ter član kluba Borut Erjavec pravi:

“Moja dolgoletna želja je bila, da bi imel klub, v katerem bi bil vsak padalec oz. padalka dobrodošla, tako tekmovalno kot tudi športno rekreativno. Želel sem ga tako po strokovni plati, da lahko svoje znanje in izkušnje predajam naprej, kot tudi povsem za dušo, saj sem temu delu popolnoma predan. Smatram, da lahko deluje klub edino na ta način in s svojimi člani dosega dobre rezultate.”

“Vsak začetek je težak in vsakdo potrebuje nekaj časa, da najde svoje mesto v novem okolju. Prvi rezultati so vzpodbudni in želim si, da bi se trend nadaljeval.”

“Sedaj, ko klub in padalska šola aktivno delujeta, si najbolj od vsega želim, mirnega dela z učenci in padalci, ki so željni skokov in tovrstnega znanja.”


Adrenalina Sport Klub organizira vsako leto tradicionalne skoke na Velenjsko jezero.
Redno pa klub sodeluje tudi na Pikinem festivalu, ki že več let poteka v Velenju in velja za največji otroški festival v Sloveniji.

Stalni partnerji kluba s katerimi sodelujemo so: